Voor persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk je lichaam in een goede staat te krijgen door goed te ademen. Je moet kalmeren om je lichaam ontvankelijk te maken voor verandering.
James Nestor

Van Onrust naar Kracht

Vind jezelf weer terug en word weer je (veer)krachtige zelf, door:

 • Terug te gaan naar de adem: de krachtigste tool van je lichaam. Met adem, meditatie en ontspanningsoefeningen. Vind weer die rust.
 • Te bewegen: ontdek hoe je met maar 30 minuten (of zelfs minder) per dag je beter kunt voelen.
 • Jezelf goed te voeden: Leer je honger- en verzadigingsgevoel weer kennen en weet wanneer je lichaam aangeeft daar ook behoefte aan te hebben.

Kortom: met deze Easy Breezy Methode ga je helemaal terug naar de basis, naar jezelf, naar een goede interactie tussen lichaam en je mind. Uit je hoofd naar je hart. Weer wortelen. Leren luisteren naar jezelf en op tijd rust nemen om vanuit daar weer je krachtige zelf terug te vinden.

‘Heb jij ook het gevoel dat je de energie niet hebt om daadwerkelijk met jezelf aan de slag te gaan? Dat je altijd maar gejaagd verder gaat met je leven? Leer de Easy Breezy Methode kennen en ga weer voelen wat jij écht nodig hebt. Om zo de krachtigste versie van jezelf te worden.'

Hoe pakken we het aan?

Elke Easy Breezy sessie is anders. Je gaat wél altijd naar buiten én bewegen. Want vanuit beweging ontstaat ook verandering.

Stap 1

Kennismaking voor de klik

Een korte check-in om af te tasten of er een wederzijdse klik is. Ook bespreken we meteen wat je aan wilt pakken; hoe ziet jouw droomleven eruit?

Stap 2

Actieve intake

Aan de hand van een korte test via Mijn Positieve Gezondheid kijken we hoe je ervoor staat op mentaal en lichamelijk vlak. De uitkomsten van die test bespreken we tijdens de intake. Zo heb je meteen heel scherp waar je staat en waar je naartoe wilt bewegen. Ook lopen we de stappen van de Easy Breezy Way na zodat we een vliegende start maken.

Stap 3

Sportieve sessies

We gaan aan de slag! Vandaag zet jij je eerste stap richting een energieker leven. We werken stap voor stap toe naar jouw persoonlijke leefstijlplan. Geen sessie is hetzelfde. De ene keer starten we met een ontspanningsoefening omdat je adem hoog zit, de andere keer zijn we actief op de mountainbike. Na zo’n vijf à zes sessies voel je je krachtig en sterk om je nieuwe leefstijl te leven.

Stap 4

Zo licht als een veer

Na de sessies voel je je lichter. Je hebt meer rust en ruimte in je hoofd. Je zet jouw genomen stappen voort zodat je je met de dag krachtiger voelt.

Wat vinden anderen van ons?

10 van 10
"Ik vind je TOP! Je bent ontzettend lief, je luistert ECHT, je komt met bruikbare tips en kijkt heel goed wat passend is voor de persoon die je coacht."
8.5 van 10
"Anja heb ik ervaren als een deskundige professional die vanuit haar passie voor leefstijl je begeleidt. Ze heeft aandacht voor het moment en sluit goed aan op de persoon en diens vragen en behoeften. Op een natuurlijke wijze kan ze aan de hand van het stellen van vragen je na laten denken over hoe en waarom je de dingen doet zoals je deze doet en wat je hierin nog kunt verbeteren. Altijd vanuit een constructieve houding en met reële adviezen en aanbevelingen passend bij de persoon die ze voor zich heeft."

Van Onrust naar Kracht

Wat zit er allemaal in het pakket van Onrust naar Kracht? Elk traject is maatwerk. Binnen drie maanden voel jij je krachtiger en energieker. Mét een rustig hoofd.

 • Kennismaking via telefoon of videobellen.
 • Intakegesprek: in de buitenlucht en actief.
 • Sportieve sessies in de buitenlucht (inclusief materiaal).
 • Persoonlijk Leefstijlplan tussendoor en na afloop.
 • Extra begeleiding en aanmoediging via Whatsapp (24/7).
 • Een energieker leven.

Prijs op aanvraag (afhankelijk van aantal sessies).

Leefstijlcoach voor meer energie en rust – Easy Breezy

Easy Breezy Dag

Helemaal opladen én tot rust komen. Een dag vol met energie, inspiratie en verbinding. Concrete tips om direct mee aan de slag te gaan. Wil jij dat ook? De Easy Breezy Dag zit vol met gezonde ingrediënten voor jouw portie self care. Je kunt samen met je collega’s komen, vriendinnengroep of als onderdeel van je vrijgezellendag. De locatie bepalen we in overleg, overal in Nederland is mogelijk. Het programma is ook op maat maar kan er zo uit zien:

 • Ademhalingsoefening om te landen.
 • Meet je metabolische leeftijd. Hoe gezond ben jij écht?
 • Theorie: hoe werkt je brein en hoe kun je je brein temperen?
 • Hartcoherentie meting: de kracht van ademen.
 • Goed voor jezelf zorgen doe je zo.
 • Sportieve workout in de buitenlucht.
 • Leer hoe je (in een handomdraai) een gezonde smoothie maakt.

Totaalprijs: 1800,- euro per dag*

 • Inclusief al het materiaal (fruit, Tanita weegschaal, hartcoherentiemeter, et cetera).
 • Gegeven door twee vitaliteitscoaches.

*Exclusief locatie en catering.

Easy Breezy Dag. Tijd voor jezelf. Rust. Kracht. Energie.
'Ik ging weer helemaal opgeladen en met frisse energie naar huis. Een aanrader voor elke groep die aan persoonlijke ontwikkeling wil werken en tegelijkertijd actief bezig wil zijn!'
Bee

Mindful Run & Walk Cursus

Wil jij ook minder stress en meer energie? En vooral energie overhouden ná een hardloop- of wandelsessie? Ga dan voor de 5-weekse Mindful Run of Walk groepscursus. Ik ben aangesloten als Mindful Run en Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run Nederland hebben als doel: minder stress, meer energie en gemakkelijker lopen.

Wat leer je en wat ga je doen? In 5 bijeenkomsten van 1,5 uur ga je aan de slag met:

 • Ademhalingstechnieken
 • Stretch- en krachtoefeningen (yoga en core)
 • Hardlopen met de juiste techniek
 • Beter voelen tijdens het hardlopen of wandelen
 • Cooling down: body scan
 • Locatie: regio Den Bosch/Rosmalen

Geef je energie een boost met deze Mindful Run cursus.

Prijs: 95,- euro

Data:

 • Mindful Run of Walk: woensdagochtend 8, 15, 22, 29 juni en 6 juli 2022 van 09:00-10:30 uur in Rosmalen (start bij de zandverstuiving). Geef aan of je interesse hebt in de Run of de Walk.
 • Mindful Lunch Walk: laat ons weten als je interesse hebt in een Mindful Lunch Walk samen met je collega’s of vrienden.

PS: Je kunt de cursus ook een-op-een volgen. De prijs is dan 450 euro.

Mindful Run – Easy Breezy – Adem

Ervaringen van eerdere Mindful Run & Walk deelnemers

10 van 10
'Ik heb de Mindful Walk Cursus bij Anja gedaan. Ik ben zelf Outdoor Life Coach of Wandelcoach en het leek mij een verrijking voor zowel mijzelf als voor mijn werk. En dat is ook zo gebleken, ik vond het een cadeau aan mijzelf om deze quality time te hebben. Voor mij was het vooral heel waardevol om ademhalingstechnieken voor tijdens het wandelen te leren. Sindsdien ben ik heel bewust en dus 'Mindful' door mijn neus aan het in- en uitademen tijdens het wandelen, waardoor ik effectiever adem en nog meer kan ontspannen. Heel fijn!'