Easy Breezy aanbod.

Easy Check

Gooi jij de juiste energie in je lichaam? Staat de basis goed zodat je kunt stralen en volop kunt leven?

Soms kun je met een paar eenvoudige aanpassingen, zoals meer water drinken, sleutelen aan de balans tussen je eiwitten, koolhydraten en vetten, al veel bereiken.

Doe daarom de Easy Check.

We kijken uitgebreid naar je voedingspatroon, doen een vetzurentest om je omega-6 en omega-3 balans te controleren en gaan in op je ademhaling.

Zo heb je direct helder waar je aan kunt sleutelen voor meer energie, focus en rust.

Yes! Check!

Mindful Run Cursus

Een 5-weekse cursus waarin mindfulness gecombineerd wordt met de adem én hardlopen. Heel effectief en rustgevend. Wil jij ook:

 • Meer energie overhouden na het hardlopen?
 • Je energieker voelen.
 • Je adem onder controle krijgen tijdens het hardlopen?
 • Meer rust in jezelf?

Meld je dan aan voor deze 5-weekse groepscursus. Individuele sessies zijn ook mogelijk.

Locatie: Zandverstuiving, Rosmalen.

Eerstvolgende startdatum: dinsdagavond 17 september om 19:30 uur.

Voor de overige data check de link hieronder.

Vertel mij meer!

Easy Boost

Wil je fitter worden, energieker de dag doorkomen én een rustig hoofd? Sport dan mee met de Easy Boost in kleine groepen.

In drie maanden boost ik jou, met twee keer in de week cardio, kracht, stretch, yoga én ademhalingsoefeningen naar een betere vitaliteit. Je krijgt weer vertrouwen in je lichaam en kan het allemaal beter aan.

Ik geloof er heilig in dat je door bewegen je hele leefstijl zult aanpassen. Je slaapt beter, krijgt meer energie, voelt je rustiger en maakt gezondere keuzes.

Locatie: Zandverstuiving,  Rosmalen.

Start: doorlopend.

De Easy Boost wordt gegeven in kleine groepen (max. 6 personen).

Gun jezelf een Easy Boost! Boek hier een gratis proefles met de code EASY2024.

Vertel mij meer!

Easy Run

Wil je rustiger worden in je hoofd en een fitter en energieker lichaam?

Doe dan mee met de Easy Run!

Wekelijks hardlopen mét leuk gezelschap 🙂

We gaan in groepsvorm aan de slag met de hardlooptechniek, pakken krachtoefeningen mee voor een sterke core én benen, we stretchen voor een soepel lijf en zullen ook zo nu en dan in yogahoudingen staan. Héél afwisselend dus.

Locatie: Zandverstuiving, Rosmalen.

Elke vrijdag van 9:00 tot 10:00 uur.

Ren mee voor meer energie!

Boek hier meteen je proefles.

Vertel mij meer!

Van Onrust naar Kracht

Het liefst vlieg jij van hot naar her, sport je fanatiek in je vrije tijd en wil je óók een goede moeder zijn. Veel ballen die je in de lucht probeert te houden.

Dat kan echt anders.

In 3 maanden neem ik je mee in de wereld van rust en ontspanning.

Met een leeg hoofd en met meer energie en focus gaan we vervolgens aan de slag met verschillende onderwerpen zoals beweging, voeding, slaap en je mindset.

Na die 3 maanden voel je je weer krachtig en sterk.

Doe je mee aan dit 1-op-1 traject?

Locatie: Den Bosch en omstreken.

Ja, dát wil ik!
Voor persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk je lichaam in een goede staat te krijgen door goed te ademen. Je moet kalmeren om je lichaam ontvankelijk te maken voor verandering.
James Nestor

Van Onrust naar Kracht.

Vind jezelf weer terug en word weer je (veer)krachtige zelf, door:

 • Terug te gaan naar de adem: de krachtigste tool van je lichaam. Met adem, meditatie en ontspanningsoefeningen. Vind weer die rust.
 • Te bewegen: ontdek hoe je met maar 30 minuten (of zelfs minder) per dag je beter kunt voelen.
 • Jezelf goed te voeden: leer je honger- en verzadigingsgevoel weer kennen en weet hoe je je lichaam écht kunt voeden.

Kortom: met deze Easy Breezy Methode ga je helemaal terug naar de basis, naar jezelf, naar een rustige ademhaling. Uit je hoofd naar je hart. Je leert te luisteren naar jezelf en op tijd rust nemen om vanuit daar weer krachtiger te worden.

‘Heb jij ook het gevoel dat je de energie niet hebt om daadwerkelijk met jezelf aan de slag te gaan? Dat je altijd maar gejaagd verder gaat met je leven? Leer de Easy Breezy Methode kennen en ga weer voelen wat jij écht nodig hebt. Om zo de krachtigste versie van jezelf te worden.'
Anja van Dijk

Wat vinden anderen van ons?

8.5 van 10
"Anja heb ik ervaren als een deskundige professional die vanuit haar passie voor leefstijl je begeleidt. Ze heeft aandacht voor het moment en sluit goed aan op de persoon en diens vragen en behoeften. Op een natuurlijke wijze kan ze aan de hand van het stellen van vragen je na laten denken over hoe en waarom je de dingen doet zoals je deze doet en wat je hierin nog kunt verbeteren. Altijd vanuit een constructieve houding en met reële adviezen en aanbevelingen passend bij de persoon die ze voor zich heeft."
10 van 10
"Ik vind je TOP! Je bent ontzettend lief, je luistert ECHT, je komt met bruikbare tips en kijkt heel goed wat passend is voor de persoon die je coacht."

Mindful Run Cursus

Wil jij ook minder stress en meer energie? En vooral energie overhouden ná een hardlooptraining? Ga dan voor de 5-weekse Mindful Run groepscursus. Ik ben aangesloten als Mindful Run en Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run Nederland hebben als doel: minder stress, meer energie en gemakkelijker lopen.

Wat leer je en wat ga je doen? In 5 bijeenkomsten van 1,5 uur ga je aan de slag met:

 • Ademhalingstechnieken
 • Stretch- en krachtoefeningen (yoga en core)
 • Hardlopen met de juiste techniek
 • Beter voelen tijdens het hardlopen
 • Cooling down: body scan
 • Locatie: regio Den Bosch/Rosmalen

Geef je energie een boost en ervaar meer rust met deze Mindful Run Cursus.

Prijs: 129,- euro*
*Exclusief 21% btw

Data:

 • 5-weekse Mindful Run cursus: dinsdagavond 17 – 24 september – 1 – 8 en 15 oktober van 19:30 – 21:00 uur in Rosmalen (Zandverstuiving Heiweg)
 • 5-weekse Mindful Run VERVOLG cursus: dinsdagavond 29 oktober – 5 – 12 – 19 en 26 november van 19:30 – 21:00 uur in Rosmalen (Zandverstuiving Heiweg)
 • 5-weekse Mindful Run cursus: woensdagochtend 18 – 25 september – 2 – 9 – 16 oktober van 9:30 – 11:00 uur in Rosmalen (Zandverstuiving Heiweg)
 • 1-op-1 Mindful Run of Walk cursus is ook mogelijk. Neem contact met mij op, dan plannen we de data. Het tarief is 450 euro (exclusief 21% btw) voor de complete cursus. Met een eigen groep deelnemen kan natuurlijk ook (minimaal vier deelnemers).
 • Mindful Lunch Walk:
  Laat ons weten als je interesse hebt in een Mindful Lunch Walk samen met je collega’s of vrienden. Een leuke invulling van het vitaliteitsbeleid van je organisatie.
Mindful Run – Easy Breezy – Adem

Ervaringen van eerdere Mindful Run & Walk deelnemers

10 van 10
Ik heb de Mindful Walk Cursus bij Anja gedaan. Ik ben zelf Outdoor Life Coach of Wandelcoach en het leek mij een verrijking voor zowel mijzelf als voor mijn werk. En dat is ook zo gebleken, ik vond het een cadeau aan mijzelf om deze quality time te hebben. Voor mij was het vooral heel waardevol om ademhalingstechnieken voor tijdens het wandelen te leren. Sindsdien ben ik heel bewust en dus 'Mindful' door mijn neus aan het in- en uitademen tijdens het wandelen, waardoor ik effectiever adem en nog meer kan ontspannen. Heel fijn!
10 van 10
Ik heb de Mindful Run cursus gevolgd bij Anja. Mijn persoonlijke doelen hierbij waren meer kunnen genieten van mijn sportieve inspanningen en minder stress hierbij ervaren, mijn ademhaling beter onder controle krijgen en meer over mijn eigen lichaam en ademhaling tijdens inspanning en stress leren. Anja heeft mij met veel enthousiasme de nodige kennis en tools aangereikt die ik nu al toepas in mijn dagelijkse leven. Ik heb hier echt baat bij. Meer rust, meer genieten van sportieve inspanning en de omgeving waar ik sport en ook nog eens een sneller herstel. Mijn ademhaling tijdens inspanning heb ik echt beter onder controle gekregen dankzij de neusademhaling die ik al redelijk goed kan toepassen en verder zal ontwikkelen. De begeleiding was ook erg persoonlijk en prettig. Als spinninginstructeur ben ik het geleerde deels ook al in mijn spinninglessen toe gaan passen. Ik vind het ook leuk om andere mensen te leren kennen tijdens de cursus en samen buiten te sporten. Ik kijk uit naar een vervolg en kan het iedereen aanraden!
10 van 10
Ik heb een individuele Mindful Run cursus bij Anja gedaan. En wat een cadeautje voor mezelf was dit! Ik hoopte een betere looptechniek te gaan leren, maar ik had niet verwacht dat ik er zoveel meer uit zou gaan halen. Mijn looptechniek is zeker verbeterd, maar daarnaast ervaar ik nu zoveel meer rust en ontspanning tijdens het lopen. Tot mijn verrassing heb ik echter ook heel veel technieken geleerd die me door de dag heen heel goed helpen om diezelfde rust te gaan voelen als tijdens het lopen. Ik kan dit echt iedereen aanraden. Anja is een fijne trainer die goed luistert en echt contact maakt, maar vooral ook een heel gezellig en nuchter iemand. Ik heb ervan genoten en kom in de toekomst zeker nog eens terug voor een vervolgcursus.
10 van 10
Ik deed mee aan de trainingen Mindful Run met Anja aan het roer. Geweldig! Ik leerde op een heel andere manier te gaan hardlopen. Veel meer focus op mijn lijf, mijn ademhaling en de omgeving. Een aanrader, zeker met zo'n enthousiaste en goede trainster!