Vanuit beweging komt verandering

Starten met bewegen om uiteindelijk je leefstijl aan te passen. Ik geloof voor 100% in beweging als vliegwiel naar een energieker en vitaler leven. Want als je beweegt dan: slaap je beter, voel je je energieker, krachtiger én maak je gezondere keuzes.

Je zorgt beter voor jezelf door in beweging te komen.

Als je niet van sporten houdt krijg je met de Easy Boost toch zin om te bewegen. Naast twee keer in de week bewegen kijken we ook naar je voedingspatroon en spoor ik je aan beter voor jezelf te zorgen.

We starten bij de Easy Boost met een rustig ademhaling. Want vanuit een rustig hoofd kun je pas echt stappen gaan maken.

Doe je mee?

Mindful Run – Easy Breezy – Adem
‘Move more. Breathe less!’

Wil je graag bewegen maar:

 • Heb je altijd wel een smoes om niet te starten?

 • Ben je te druk met 1001 dingen?

 • Gun je jezelf die extra tijd niet?

 • Voel je je fysiek onzeker?

 • Heb je het gevoel dat je altijd achter de feiten aanloopt?

 • Voel je je te futloos om te starten?

Easy Breezy Dag. Tijd voor jezelf. Rust. Kracht. Energie.
Easy Breezy Dag. Tijd voor jezelf. Rust. Kracht. Energie. Van Onrust naar Kracht. 2

Verlang je naar:

 • Een fit en uitgeslapen gevoel?

 • Rust en kalmte?

 • Een positieve mindset?

 • Meer energie en focus?

 • Een krachtiger lijf?

 • Kortom: wil je je gewoonweg energieker voelen?

Dan is de Easy Boost echt iets voor jou.

In drie maanden boost ik jou naar meer energie, meer focus en een rustig en uitgeslapen gevoel. We gaan aan de slag met twee keer in de week 1 uur sporten in de buitenlucht in een kleine groep met gelijkgestemden.

De workouts zijn heel afwisselend: een combinatie van kracht, cardio, stretch, yoga én ontspanningsoefeningen. En altijd in de buitenlucht, middenin de natuur. Want sporten in de natuur is aantoonbaar goed voor je brein, je houdt het langer vol en het werkt stressverlagend.

We kijken ook naar je kernwaarden, waar kom jij je bed voor uit? Waarden sturen in belangrijke mate je leven. Ze maken dat jij jíj bent en vormen je identiteit. Ze geven houvast bij beslissingen. En ze verklaren je gedrag. Je kunt gemakkelijker keuzes maken als je je waarden helder hebt.

Vervolgens kijken we naar je voedingspatroon en krijg je een-op-een een advies. Zodat je weet wat écht gezonde keuzes zijn. En hoe je jezelf kunt voeden zodat je ook langdurig energie houdt overdag.

We sporten in kleine groepen (maximaal 6 personen) dus trommel je collega’s, vrienden of familie op en start nu nog!

Boost jezelf naar meer energie!

Wat vinden de deelnemers?

10 van 10
'Sinds een half jaar is Anja onze personal trainer. Eerst met 2 cursisten, nu met 3. De opbouw vindt plaats op grond van je startpunt in conditie en kracht. Anja is in staat om tijdens de trainingen goed te personaliseren en differentiëren. Ze sport zelf heel fanatiek mee, heeft oog voor ieders staat van zijn. Motiveert je mega maar is ook mild. Ik kan haar aan iedereen 100% aanbevelen.'
10 van 10
'De Easy boost is voor mij de sleutel tot verandering geweest. Ik ben gaan sporten, op mijn voeding letten, ik voel me energieker, fitter en ben al veel kilo's kwijt. Ik ben trots op dat resultaat en dat ik de knop heb omgezet.' - Barbara
10 van 10
'Iedereen vraagt nu hoe het komt dat ik zo slank en energiek ben. Gewoon veel eten én bewegen! Dankzij de Easy Boost voel ik mij veel krachtiger.' - Femke
Meld je meteen aan!

Meet me!

Ik ben Anja, fanatieke buitensporter en ervaringsdeskundige op het gebied van een actieve leefstijl én rouw. Ik verloor op jonge leeftijd beide ouders en probeerde daar met vallen en opstaan mee te leven.

Eerst in de hoogste versnelling (lees: té fanatiek sporten) met een snelle ademhaling, nul focus en een chaotisch hoofd als gevolg. Nu, vier kinderen later, ben ik rustiger, energieker en krachtiger dan ooit.

En dát gevoel wil ik jou ook geven. Vanuit beweging en rust krachtiger worden zodat je het leven beter aan kunt. Vanuit kalmte keuzes maken. Meer focus en energie.

Wie wil dat nou niet?

Van Onrust naar Kracht. 1

Praktisch: hoe pakken we het aan?

Stap 1

Kennismaking voor de klik

Een check-in om af te tasten of er een wederzijdse klik is. Ook bespreken we meteen wat je aan wilt pakken; hoe ziet jouw droomleven eruit na de Easy Boost? Welke eerste stap kun je nu al zetten?

Stap 2

Online intake

Aan de hand van een online intakeformulier, waar je je persoonlijke doelen op kwijt kunt, kijken we hoe je ervoor staat op mentaal en lichamelijk vlak. Zo heb je meteen heel scherp waar je staat en waar je – letterlijk – naartoe wilt bewegen.

Stap 3

Sportieve workouts

We gaan lekker bewegen! Geen workout is hetzelfde, we beginnen rustig met een lage ademhaling om even te landen, stretchen alle spieren los en pakken daarna verschillende krachtoefeningen mee. Tussendoor werken we aan ons uithoudingsvermogen met verschillende cardio vormen. Voor meer rust in ons hoofd pakken we ook wat focusoefeningen mee. Het uur vliegt voorbij!

Stap 4

Rustig ademen

De ademhaling loopt als een rode draad door álle workouts. Jij weet nu wat je moet doen als de stress en onrust door je lijf gieren. Je herkent het en weet met elke workout beter aan welke knoppen je kunt draaien om tot rust te komen. Hoe fijn is dat?

Praktisch: antwoord op jouw vragen.

Waar bestaat de Easy Boost precies uit?

 • Twee keer per week training in de buitenlucht – voor 3 maanden (24 workouts in totaal)
 • Weerstandsband voor de training en thuis
 • Ademhalings- en ontspanningsoefeningen
 • Kernwaarden onderzoek: wat vind jij écht belangrijk in het leven?
 • Uitgebreid voedingsadvies (analyse en berekening voedingspatroon plus 1-op-1 advies met praktische tips)
 • Drie keer een weegmoment met een Tanita weegmethode (meet onder meer: vochtpercentage in je lichaam, lichaamsvet en spiermassa). En dan gaat het mij vooral om het in de gaten houden van je vochtpercentage en je spiermassa.
 • Weckpot met Mama’s Muesli Mix als booster om de dag mee te beginnen
 • Inspiratie en begeleiding via een Whatsapp-groep

Hoelang duurt het traject?

Drie maanden waarvan minimaal 24 workouts. Waarom drie maanden? Omdat na zo’n periode van 90 dagen veranderingen beter blijven hangen én je je aangepaste leefstijl met meer bewegen en beter voeden ook echt blijvend vol zal houden.

Ik wil wel bewegen maar heb nog een blessure of andere fysieke klachten, wat nu?

Geen probleem! Bel mij en we overleggen hoe we jou toch kunnen laten bewegen met aangepaste oefeningen. Kun je bijvoorbeeld niet hardlopen in verband met bekkenklachten dan kun je powerwalken (actief wandelen). Ik heb ook altijd een lijntje met de fysiotherapeut voor overleg.

Wat is de prijs van de Easy Boost?

De investering in jezelf bedraagt 485 euro, exclusief 21% btw.*

Deze prijs is gebaseerd op een kleine groep van minimaal 6 personen.

Wil je een keer proeven hoe het is? Boek dan een proefles. De Easy Boost is al actief dus je kunt altijd een keer aansluiten.

Wil je de Easy Boost in jouw woonplaats doen? En woon je verder dan 10 km buiten ‘s-Hertogenbosch? Dan reken ik 0,35 cent aan reiskosten per km.

Veel werkgevers vergoeden sport en vitaliteit via bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkeling budget of een andere vitaliteitsvoorziening. Vraag het na!

Wanneer start de Easy Boost?

De Easy Boost is al actief en start dus op elk moment voor jou! De trainingen worden gegeven op:

Woensdagochtend: 8:30 – 9:30
Zondagochtend: 11:00 – 12:00

Je kunt ook met een eigen groep (minimaal 4 deelnemers) starten, dan plannen we het in op momenten dat het jullie uitkomt.

Wat heb ik nodig om te sporten?

 • Weerstandsband en matje speciaal voor buiten: zorg ik voor
 • Sportkleding en goede sportschoenen met voldoende demping
 • Een bidon of flesje met water
 • Goede verlichting voor avondtrainingen

Waar gaan we sporten?

Altijd in de buitenlucht, óók bij minder weer. Het kan op jouw voorkeurslocatie. Mijn vaste werkplek, ook wel buitenkantoor, is de zandverstuiving in Rosmalen (Heiweg). Een heerlijke plek met heide, zand, bos én duin. Een soort mini Loonse en Drunense Duinen 🙂

Inspirerende verhalen in het blog

4 tips voor meer energie – zonder te grijpen naar cafeïne

Inspirerende verhalen in het blog

02 June 2022

4 tips voor meer energie - zonder te grijpen naar cafeïne

Ken je dat, bij een energiedip naar cafeïne grijpen om vervolgens weer in de hoogste versnelling verder te gaan? Eigenlijk houd je je lichaam dan voor de gek. Je gooit er iets in wat niet lichaamseigen is en negeert je gevoel van vermoeidheid. Zoals neurowetenschapper Matthew Walker ook zegt in zijn boek ‘Why we sleep’: ‘Het is alsof je je oren dichthoudt bij keiharde muziek’. Cafeïne (en ook theïne in groene thee bijvoorbeeld) maakt je alert en geeft een wakker gevoel. Maar het duurt zeker 10 uur voordat het goedje weer helemaal uit je lichaam is en heeft effect op de kwaliteit van je slaap.

lees verder